Publicitat
Gent de Terrassa

“La tecnologia en el tèxtil és el futur i pot ajudar en moltes coses”

Silvia Oviedo, directora general d’Stingbye

La seva relació amb el camp del tèxtil li ve de família. Treballava gestionant la comptabilitat de diferents empreses fins que va bolcar-se en la familiar, que “confeccionava roba d’esports” i altres. El negoci anava minvant fins que va crear la marca Stingbye, que fabrica roba repel·lent de mosquits.

L’any 2015 van treure aquesta samarreta al mercat i “va tenir bona acceptació”, si bé afegeix que són productes que requereixen “molta publicitat” per la seva idiosincràsia. Diu que el canal farmacèutic “ha estat molt receptiu” amb els seus productes.

Més enllà, van apostar per nous productes, com una goma de cabell pel tema dels polls. “Intentem fer coses que ens diferenciïn de la resta del mercat”, explica i l’objectiu és treure un producte innovador a l’any. Alerta que “el mosquit és molt petit, però és el més perillós” i exporten molt a països on aquest insecte transmet malalties greus”.

“Aquí encara no som conscients d’aquestes coses”, afirma, i afegeix que”la tecnologia en el tèxtil és el futur” i pot ajudar en moltes coses. Per exemple, assenyala, “hi ha samarretes que baixen la temperatura corporal i altres que la pugen”. Té clar que “el tèxtil sempre ha estat en crisi i ja estem avesats i per diferenciar-te, has de fer alguna cosa innovadora i trobar el teu nínxol de mercat”.

En les seves estones lliures li agrada viatjar, si bé “no viatjo el que m’agradaria”, subratlla. També li agrada estar amb les amistats, sortir amb la seva dona i tenir “els meus moments de diversió”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top