Publicitat
Gent de Terrassa

“El disseny gràfic no és art, però deixes la teva empremta”

Albert de la Torre, dissenyador gràfic i conserge de l’Institut Jaume Cabré

Li agradava dibuixar i el món dels ordinadors i, per aquest motiu, es va decantar pels estudis de disseny gràfic. Mentre estudiava i fins a acabar el cicle superior, va treballar a una empresa del sector, a mitja jornada, fins que ho va deixar i li va sortir l’oportunitat de suplir una baixa al CAD Terrassa i hi va estar durant un any.

Després d’aquest període, li van oferir seguir treballant per a la Generalitat, en aquest cas al sector de l’ensenyament. Ha passat, des de llavors, per cinc instituts, i ara exerceix de conserge al Jaume Cabré de Terrassa.

No descarta, algun dia, reprendre el seu camí com a dissenyador gràfic i continua formant-se i ara fa un curs per crear aplicacions. “El disseny el porto a dins i em considero una persona molt creativa i soc molt perfeccionista i m’agrada acabar les coses”, comenta.

Diu que el disseny gràfic “no és art, però deixes la teva empremta”. La feina de dissenyador gràfic no l’ha deixat de banda i, sobretot, ajuda assessorant en aquest camp en el centre d’estètica de la seva parella.

La feina actual, de conserge, també el satisfà, encara que no descarta optar a altres llocs superiors. Explica que a l’institut “em porto molt bé amb tothom, alumnat i professorat” i afegeix que “hi ha una bona companyonia”.

Entre altres activitats que l’atrauen quan no està a la feina, destaca que li agrada molt formar-se i aprendre en molts sentits i es declara molt fan de veure tutorials per internet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top