Publicitat
Gent de Terrassa

“El que marca la diferència en un gimnàs és el tracte i el bon ambient”

Santi Rotella, propietari del centre Steel Gimnàs

Fa vint anys va arribar d’Argentina. S’havia tret la carrera d’INEF allà i aquí es va treure la carrera de director de seguretat a la Universitat Autònoma. Va treballar en aquest sector fins que va perdre a la seva mare, que va ser quan decidir fer un canvi a la seva vida. “No m’acabava d’omplir què estava fent” i va voler tornar a treballar en el món de l’educació física.

No va ser fàcil poder fundar el seu propi centre, Steel Gimnàs, i va haver de picar molta pedra, però ho va aconseguir i ara fa sis anys que va obrir les portes. La pandèmia tampoc va ajudar, ja que “les restriccions constants” van perjudicar el seu sector.

“Crec en la salut, en general, tot i que hi ha moltes coses dels perfils dels gimnasos que no m’agraden, i per això vaig muntar el meu”, explica. Afegeix que la seva filosofia es basa en el fet que “el principal és el respecte, la companyonia i la humilitat”.

Vol que “tothom se senti còmode” al seu gimnàs. Diu que té la millor maquinària del mercat, però això “no serveix per a res si no hi ha un bon ambient al gimnàs”. És del parer que s’han perdut alguns valors, en general a la societat, com el simple fet de saludar quan s’entra, per exemple, a un gimnàs i en el seu ho té com una norma i reitera que “el que marca la diferència en un gimnàs és el tracte i el bon ambient”.

La natura és un dels llocs a què li plau anar. “M’agrada anar a la platja o a la muntanya, però a fer activitats”. També s’ha format en diverses arts marcials, com el karate o el judo

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top