Publicitat
Opinió

Un Nadal amb incerteses

Tornen les incerteses. Encara s’ha de veure amb quines condicions es podrà celebrar el Nadal. De moment, MútuaTerrassa i Hospital de Terrassa han tornat a restringir les visites. Mentrestant, la vacunació continua sent la millor solució per contrarestar els efectes d’aquesta sisena onada. Per això, Salut ha obert quatre punts d’inoculació de la tercera dosi per a les persones d’entre 65 i 69 anys. Tot i aquesta situació i ara per ara, la programació de Nadal continua endavant. Ahir es va inaugurar l’esperada pista de gel al Vapor Gran i la Fira de Sant Llúcia, a la plaça Vella. Es preveu un moviment de persones, tant al centre com en altres sectors de Terrassa, semblant al d’anys anteriors a la pandèmia del coronavirus, i s’espera que, amb les restriccions per l’ampliació de les àrees de vianants, creixi el nombre de persones que es mouen pel centre a peu. La Policia Municipal ha preparat un dispositiu especial de seguretat. Però potser més que l’activitat delictiva, finalment, els agents hauran de controlar els accessos i els aforaments. Tot plegat, una pena.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top