Publicitat
Opinió

Un capítol més del serial

Fa un any que estem parlant de l’ampliació de l’àrea per a vianants del centre. Aquest serial ha comptat amb molts episodis. Els més polèmics van ser les protestes dels veïns dels carrers afectats i dels adjacents davant dels seus problemes de mobilitat. Això va provocar un treball a contra rellotge municipal per solucionar els desajustos de la nova zona. Per tot plegat, va ser impossible que les sancions entressin en vigor quan estava previst, l’1 de gener, i va ser necessari ajornar-les. Sense tenir tancada aquesta temporada del serial, s’entreveu l’avançament de la següent. Ahir, la junta de govern va aprovar de forma inicial la transformació del passeig del Comte d’Ègara en un eix de vianants. El projecte convertirà el vial nord, entre els carrers del Passeig i de Garcia Humet, en una plataforma única amb l’objectiu de guanyar espai per a les persones i pacificar el trànsit de vehicles.

Amb els antecedents que hi ha, queden dubtes sobre quins capítols veurem. De moment, el projecte depèn del finançament dels fons Next Generation. Esperem que no apareguin sorpreses inesperades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top