Publicitat
Opinió

Un festa per retrobar-nos

S’ha fet esperar, però finalment ja sabem com serà la Festa Major de Terrassa d’enguany. I és que feia dos anys que desitjàvem viure una festa sense restriccions. Volíem tornar a viure al carrer concerts, els actes de la cultura popular, activitats infantils… I així serà. Hi haurà prop de 300 actes entre l’1 i el 6 de juliol, en els espais de sempre com la Plaça Vella, el parc dels Catalans i la plaça Nova i alguns nous com la plaça del Rector Homs i el parc de Sant Jordi.

Si donem una primera ullada del programa, ens podem quedar enlluernats pels caps de cartell com La Casa Azul, Rosario, Kiko Veneno o pels artistes de casa com Gemma Humet, Doctor Prats, Sense Sal, entre altres. Però no oblidem que al final allò que ens agrada de la festa major és passejar i retrobar-nos al carrer, descobrir una actuació inesperada, compartir moments amb amics i família… És allò que va intuir l’any passat i que enguany es veurà amb tota la seva potència. Com s’acostuma a dir en aquests casos, hi ha actuacions per a tots els gustos. Per tant, no hi ha excusa per no gaudir-la.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top