Publicitat
Opinió

Amb les eleccions al davant

S’ha acabat l’estiu i comença un nou curs. Sempre es té en compte que l’any comença l’1 de gener, però sovint ens oblidem que l’1 de setembre també és un nou començament. Acaben les vacances i es presenta un llarg exercici al davant fins que arribi de nou el descans. És el moment de fer plantejaments i de posar-se objectius. En aquest punt, el curs 2022-2023 clarament estarà marcat per les eleccions municipals del mes de maig. I s’ha de dir que el joc polític ha començat. A Terrassa ja coneixem les candidates i el candidat a l’alcaldia de la ciutat. Els moviments a partir d’ara per mostrar-se davant de l’opinió pública s’incrementaran. Tots els partits voldran explicar quins són els seus mèrits per governar. Sabem que aquest procés se’ns farà llarg. Però, certament, la ciutadania té dret a estar ben informada. Això sí, no de qualsevol manera. S’ha de dir que el debat a Terrassa sempre és enriquidor pel respecte que hi ha entre els representants polítics. El problema és quan s’utilitza la política per generar polèmiques improductives amb fets irrellevants. Aquest no és el camí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top