Publicitat
Opinió

Afavorir la competitivitat

Incertesa. Aquesta és la perspectiva amb la qual veuen els empresaris terrassencs el futur. Segons les dades que ha presentat aquest dimarts la Cambra de Comerç de Terrassa, el context internacional i la inflació estan impactant en el sector econòmic. I la reducció de la rendibilitat fa que les empreses no inverteixin en el futur. També afecta aquelles companyies que s’exporten, perquè les regles de joc dels mercats internacionals han canviat. I l’altra assignatura pendent és la digitalització. La seva implantació ja era escassa, però amb l’actual situació esdevé imprescindible per guanyar competitivitat. Tanmateix, no és a hores d’ara una prioritat per a les pimes. Malgrat tot, segons la Cambra, la capacitat productiva continua sent alta, perquè durant els últims anys els empresaris han sabut adaptar-se a les dificultats i descobrir talent dins de les mateixes companyies. Per aquest motiu, tot allò que faciliti el desenvolupament econòmic serà un punt a favor de la competitivitat empresarial. Millors infraestructures (ronda Nord) i polígons com Els Bellots II poden marcar les diferències a favor nostre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top