Publicitat
Opinió

La millora en el servei públic

La sanitat i l’educació catalanes s’aturaran aquesta setmana per demanar tota una sèrie de millores. L’eix transversal de les dues vagues és la falta de personal per poder prestar el servei públic amb els estàndards de qualitat que esperen els ciutadans. És cert que la Generalitat ja fa anys que està intentant revertir les retallades que van venir després de la crisi econòmica del 2008, però la realitat és que els hospitals i els CAP i les escoles i els instituts encara tenen un ampli marge de millora. I, de fet, hi ha marge pressupostari –si s’acaben aprovant els pressupostos– per poder fer millores: incrementar el personal, avançar en les condicions de feina dels professionals i fer noves inversions. En definitiva, accions que reverteixin en el ciutadà i contribuent, que espera que els seus impostos es vegin reflectits en uns serveis públics de qualitat. L’aturada d’aquesta setmana no ha de respondre només a un seguit de demandes sectorials, sinó que ha de servir per millorar el que ja tenim.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top