Publicitat
Terrassa

Dia de la Pau al local dels Bahá’í

La Comunitat Bahá’í de Terrassa va commemorar el passat dissabte, en la seva seu local, el Dia Internacional de la Pau. Ho va fer amb una pregària interreligiosa en la que van participar: Brahma Kumaris, Comunitat Jueva, Comunitat Musulmana, Esglèsia Catòlica, Esglèsia Evangèlica, Esglèsia de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies i Comunitat Bahá’í. La pianista Maria Cristóbal va tocar diverses peces intercalant les pregàries. Teresa Ciurana, regidora d’Educació, Solidaritat i Cooperació, va fer un parlament a la cloenda de l’acte. A la cerimònia van asistir també la síndica de greuges i regidors representants de partits polítics de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top