Publicitat
Terrassa

La Marxa Familiar per la Vida es prepara per a la cinquena edició

La cinquena edició de la Marxa Familiar per la Vida va prenent forma. Aquesta activitat, de caràcter solidari amb la Casa Guadalupe, tindrà lloc el pròxim diumenge dia 20 d’octubre al Parc de Vallparadís. El seu organitzador i impulsor, Javier Jáuregui, va presentar la cursa d’aquest any que des de l’any 2015 se celebra a Terrassa, unint-se amb una dotzena de poblacions com Barcelona, Mataró, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Matadepera, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Cardedeu, Granollers o Ribes de Fresser, entre d’altres.

A l’acte de presentació, celebrat a la biblioteca Central de Terrassa, Franchek Drobnic, especialitsa en Medicina de l’Esport i amic personal seu, va presentar a Jáuregui, del que va assenyalar que "és una persona amb unes inquietuds increïbles i és la llavor de tot això" i va afegir que "organitza aquestes marxes per fomentar que les famílies estiguin unides i el més important d’aquesta cursa és fomentar les ajudes a la Casa de Guadalupe i córrer per salut i, a sobre col·laborar amb això, això és el culmen".

Jáuregui, llicenciat en INEF i director de la Marxa pel que fa als aspectes tècnics, va explicar que "la idea és que la família és l’element natural i fonamental de la societat i s’ha de veure recolzada". També va dir que "creiem en els valors de l’esport com a llenguatge universal que uneix a les persones i ajuda a viure amb dignitat". Va comentar també que "tothom sap que és bo fer exercici" i va afegir que "la vida humana és una meravella i s’ha de gaudir".

Una tasca fonamental
Jáuregui va recordar que la seva primera tesina versava sobre l’esport i la família i ressaltar la tasca de les mares i la va qualificar de "fonamental". A més, va comentar que "nosaltres gaudim de l’esport i de la vida però hi ha gent que no pot gaudir-ho tant i hem de donar gràcies. I amb aquestes curses podem ajudar a Casa Guadalupe".

La Marxa, organitzada per l’Associació per a la Protecció de la Família i la Vida, es divideix en dues curses, la infantil, de mig quilòmetre, i la gran, de cinc quilòmetres de recorregut. El preu d’inscripció, que es pot fer a través de la pàgina web www.runedia.com, és de sis euros per família. Per cada corredor es farà entrega d’un lot de llet infantil a Casa Guadalupe. L’inici de les activitats s’han previst per a les 11,30 hores del matí.

Aquesta institució sense ànim de lucre, amb seu a Sabadell, està orientada, com es diu a la seva pàgina web, "a protegir i ajudar a dones embarassades o amb nens nounats", de qualsevol condició, i "sense recursos econòmics, personals i familiars i que afronten amb dificultat el seu embaràs o la seva maternitat". També es proposa la protecció de la vida humana, "des de la seva concepció fins a la seva mort" natural.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top