Publicitat
Terrassa

“El discurs de l’odi està calant”

La CUP té "sensacions agredolces" després de la nit del 10-N. Els resultats de la formació, que va entrar al Congrés dels Diputats amb més de 244 mil vots i 2 diputats, "són bons" i suposen "una remuntada respecte les darreres convocatòries tan municipals com al Parlament català", comenta el militant cupaire David Iglesias. La resposta a les urnes -5 649 vots a Terrassa, més de 3 mil per sobre de les darreres municipals – demostren "un canvi de tendència".

Però la CUP entén que "és difícil estar massa content quan l’extrema dreta es converteix en tercera força a l’Estat i també fa molts vots a Terrassa", on han recolzat la candidatura de Vox 8.649 ciutadans. El patit de Santiago Abascal va ser diumenge cinquena força a la ciutat.

El problema no respon, diu Iglesias, "només a una qüestió numèrica. Implica que el discurs d’odi està calant en una part de la societat". La CUP entén que a partir d’ara "caldrà combatre aquest missatge. És la prioritat antifeixista de les forces democràtiques".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top