Publicitat
Terrassa

Sortegem sis espatlles 100% gla de Jabugo

Les festes nadalenques estan molt a la vora i una espatlla de pernil ibèric pot ser el millor regal per a un moment de celebracions en família i d’àpats especials. Diari de Terrassa vol posar el seu granet de sorra perquè els menús nadalencs llueixin com mai amb el sorteig de sis espatlles de pernil 100% gla de Jabugo. Els pernils són gentilesa d’Ibericus i tenen un pes aproximat cada peça de 5,5 quilos.

Per participar en el concurs només cal omplir la butlleta que de manera periòdica publicarem a les planes de l’edició en paper de Diari de Terrassa. És important que hi poseu totes les dades que es demanen. Un cop emplenada la butlleta, la podeu enviar per correu a l’adreça: Diari de Terrassa, carrer Puig Novell, 14,08221, Terrassa. També podeu dipositar-la a les nostres oficines.

La recepció de butlletes comença avui i es tancarà al pròxim 16 de desembre a les 14 hores. El sorteig dels pernils se celebrarà el mateix 16 de desembre a les 17,30 hores de la tarda a la seu de Diari de Terrassa.

Aquesta promoció, que Diari de Terrassa llença pensant especialment en les properes festes nadalenques, es fa en col·laboració amb Ibericus. La firma té botiga a Terrassa al número 21 del carrer Cremat. Ibericus és un concepte de botiga d’alimentació especialitzada en pernil ibèric, així com en embotit ibèric de primera qualitat.

La recepció de butlletes és fins al 16 de desembre a les 14 hores i el sorteig dels pernils serà el mateix dia a les 17.30h de la tarda

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top