Publicitat
Terrassa

Acusat d’acabar violant una noia amb la que practicava sexe

Vuit anys i nou mesos de presó. Aquesta és la pena sol·licitada pel fiscal per a un individu acusat de violar una noia amb la qual estava mantenint relacions sexuals. El sexe va passar de ser consentit a forçat perquè, presumptament, el processat va obligar la víctima a una pràctica a la qual ella es va negar. La va penetrar analment i li va causar ferides.

Els fets van ocórrer en l’àrea de Terrassa el 28 de gener del 2018. El jove, llavors de 23 anys, es va citar amb la noia en el seu domicili, en l’habitatge d’ell. Eren les sis de la tarda. Van començar a veure una pel·lícula en el dormitori. Es van despullar i van començar a realitzar sexe oral. Però ell va voler una altra cosa i va girar a la noia de manera sorprenent, i la va posar de quatre grapes.

Ella es negava, no, no, però ell es va prevaler de la seva superioritat física, assegura el Ministeri Fiscal. La va agafar de la cintura, i ella que no, però ell va fer cas omís.

L’acusació assegura que la noia es va negar una vegada i una altra i parla d’"enèsima reiteració de la seva negativa". La víctima li va demanar si us plau que parés, que li feia mal, i plorava. L’acusat no va desistir, sinó que va porfidiejar, va agarrar a la noia per l’esquena, envoltant-li el tors amb els braços, fins a aconseguir immobilitzar-la i vèncer la seva resistència. No va atendre els precs d’ella, va voler assegurar la seva satisfacció pròpia. I ho va aconseguir.

La víctima va sofrir lesions, ferides, eritema en el recte, dos hematomes en la cuixa dreta. I va patir un quadre d’ansietat d’intensitat elevada associada a una síndrome d’estrès posttraumàtic. Va trigar 120 dies a curar-se.

En principi, la secció setena de l’Audiència Provincial de Barcelona ha assenyalat el judici per a avui dimarts. L’acusació pública considera l’acusat autor d’un delicte d’agressió sexual amb accés carnal i d’un delicte lleu de lesions. Pel primer il·lícit penal reclama vuit anys i nou mesos de presó i la prohibició d’acostar-se a menys de cinc-cents metres de la víctima durant deu anys. Tampoc haurà de comunicar-se amb ella en aquest període. Pel delicte de lesions, el fiscal demana 1.080 euros de multa: tres mesos a raó de 12 euros al dia. I llibertat vigilada durant deu anys.

A més, segons la tesi del Ministeri Públic, el processat ha d’indemnitzar a la jove amb 16.450 euros: 10.000 pels danys morals infligits i 6.450 euros pels dies en què van trigar a curar les lesions ocasionades. L’acusació interessa al tribunal que adopti les mesures oportunes perquè la dona i el presumpte violador no es vegin durant el judici.

El Ministeri Públic demana una pena de vuit anys i nou mesos i 1.080 euros de multa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top