Publicitat
Terrassa

La Policia Municipal deté dos individus en un sol dia per agredir agents locals

Publicitat

Dues persones, almenys, van ser detingudes en sol dia, dijous, per agredir policies municipals. En un cas, l’agressor era un venedor ambulant a qui uns agentes volien denunciar. En l’altre, el detingut era un conductor begut que es va quedar adormit a dins del vehicle.

El passat dijous, a les 11.30 del matí, un individu va quedar detingut per agredir a un agent de la Policia Municipal al Raval de Montserrat. Segons la policia, el guàrdia li estava efectuant una denúncia per venda ambulant. L’agressor va ser traslladat a l’hospital Mútua en compliment dels seus drets i l’agent agredit va ser assistit també al mateix centre sanitari.

Un accident
L’altre incident va tenir lloc també dijous, a les onze de la nit, al polígon industrial Els Bellots. Una persona va informar a la Policia Municipal que un vehicle que intentava sortir d’un estacionament a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer del Foc, estava col·lidint de forma reiterada amb diversos elements de la via pública. Posiblemente el conductor estava ebri. Uns agents de la Policia Municipal van localitzar el vehicle i van trobar el conductor dormint a l’interior. Una vegada identificat i en el moment en que procedien a realitzar la prova d’alcoholèmia, el conductor es va negar i agredí els agents. I va ser detingut.

El sospitós va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Va haver-hi danys: van resultar afectats pels impactes del vehicle un mur d’una empresa i una caixa de registre de telefonia.

Publicitat
To Top