Publicitat
Terrassa

“Operación Triunfo 2020” ja té els seus setze concursants

Després de més d’un any d’espera, "Operación Triunfo", el "talent show" musical d’RTVE i Gestmusic Endemol va tornar aquest diumenge a La 1 amb una nova temporada que se segueix emetent des del Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, on també està ubicada l’Acadèmia on conviuran els concursants.

La Gala 0 d’aquesta nova edició va aconseguir un discret 13% de quota de pantalla, reunint 1.824.000 espectadors, unes xifres bastant per sota de l’estrena de l’últim "OT", el del 2018, que va aconseguir un 20,5% de "share" i 2.321.000 espectadors. De fet, és el primer cop que un debut d’"Operación Triunfo" no supera els dos milions d’espectadors. Tot i això, #OTGala0 va ser "trending topic" mundial.

A les portes d’aquesta primera gala, havien arribat 30 aspirants. A través d’uns vídeos amb veredictes menys tecnològics i més personalitzats que en edicions anteriors, l’audiència va anar coneixent qui havia superat l’última prova del càsting i seguia endavant i que s’havia quedat fora.

De mica en mica, els 18 aspirants que s’havien classificat per a la Gala 0 van anar sortint a l’escenari per interpretar les cançons que ells mateixos havien escollit. Nick, de Barcelona, va trencar el gel amb "Wrecking ball" de Miley Cyrus, mentre que Samantha, de Beniarrés (Alacant), va ser l’última en actuar cantant, en valencià, "Que tinguem sort", de Lluís Llach.

Nía (Las Palmas de Gran Canaria), Rafa (Adamuz, Còrdova), Gèrard (Ceuta), Flavio (Múrcia), Anaju (Alcanyís, Terol) i Samantha van ser els primers escollits del jurat per entrar a l’Acadèmia. Després de totes les actuacions, els jutges van decidir que Eva (Sada-Carnoedo, La Corunya), Jesús (Barbate, Cadis), Maialen (Pamplona), Anne (Pamplona), Eli (Las Palmas de Gran Canaria), Hugo (Còrdova), Ariadna (Sant Joan Despí, Barcelona) i Nick (Barcelona) també creuessin la passarel·la.

Al costat de Roberto Leal es van quedar quatre aspirants: Javy, Bruno, Valery i Adri. El claustre de professors de l’Acadèmia va salvar Bruno (Alcalá de Henares, Madrid), mentre que els altres tres van quedar en mans de la decisió del públic. Finalment, Javy va ser l’últim dels afortunats, el que va tancar el grup dels 16 concursants de l’onzena edició d’"Operación Triunfo".

El pròxim diumenge, els "triunfitos" obriran la Gala 1 amb un "medley" de cançons de Marisol i cantaran els següents temes per parelles: "Up" (Anaju i Gèrard), "Sinmigo" (Maialen i Bruno), "Atrevete-te-te" (Jesús i Eli), "Antoher Love" (Anne i Flavio), "Good as hell" (Ariadna i Nía), "Te espero aquí" (Javy i Samantha), "Little talks (Eva i Nick) i "Tu calorro (Hugo i Rafa).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top