Publicitat
Terrassa

El Carnet Jove arriba al màxim de titulars amb 568.000 adherits

La direcció general de Joventut del Govern va passar ahir balanç del Carnet Jove 2019 i va presentar la campanya de 2020. Durant l’acte, el director de l’Agència Catalana de la Joventut, el terrassenc Cesc Poch, va destacar que "el Carnet Jove arriba amb els seus 33 anys d’història al seu màxim de titulars, 568.000 una xifra que representa el 36% de la població entre 12 i 30 anys i el 48% entre 18 i 25". Poch va afegir que "el volem fer créixer cap a segments de joves que no el tenen. Però sobretot volem que n’augmenti l’ús quotidià i sigui més útil per la joventut".

El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que facilita l’accés dels i les joves de 12 a 30 anys a serveis, propostes i avantatges en àmbits diversos, amb l’objectiu de contribuir a la seva integració social com a ciutadans. Per això els recursos vinculats a la cultura i la mobilitat internacional reben una atenció especial i prioritària, als quals s’han afegit com a objectiu aquells àmbits que tenen a veure amb el dia a dia.

Per la seva banda, la directora general de Joventut, Laia Giró, va remarcar que "el futur del CJ passa pels següents reptes; la digitalització, la proximitat i més experiències i activitats pels joves". Giró també va fer valdre que el 2019 va començar el projecte pilot de Carnet Jove municipal, que vincula el Carnet Jove de la Generalitat i el Carnet Jove Local. Giró va manifestar que "ja estat un èxit amb creixement de titulars i d’avantatges, des de la proximitat territorial" i que aquest 2020 continuarà el desplegament. Durant l’acte, que va tenir forma de preestrena cinematogràfica (es va fer la Cinema Phenomena de Barcelona) també es va presentar la campanya de 2020 amb el lema "I tu, per a què fas servir el Carnet Jove?".

La mateixa vol transmetre als joves titulars que són, en definitiva, qui trien i defineixen els avantatges i els descomptes de la targeta, basant-se en els seus gustos i necessitats. La campanya està protagonitzada per 31 joves que van ser seleccionats entre els gairebé 3.900 joves titulars que es van apuntar al càsting. Tres dels joves que apareixen a la campanya també van participar en l’acte d’ahir explicant la seva vivència en la realització de l’espot, així com la seva experiència amb el Carnet Jove. Les presentacions també van comptar amb el director d’Imagine Bank (el servei de banca mòbil de Caixabank), Benjamí Puigdevall.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top