Publicitat
Terrassa

Un centre de planxat compacte a preu reduït

Diari de Terrassa enceta una nova promoció per agrair els lectors del rotatiu egarenc la seva fidelitat. En aquesta ocasió, El Diari ofereix un magnífic centre de planxat compacte de la reconeguda marca Solac a un preu especial de 54,95 euros. El preu de mercat d’aquesta estació de vapor és de 70 euros.

Per aconseguir aquest electrodomèstic, que suposarà tota una revolució amb el planxat a casa, caldrà abonar 54,95 euros i haver recopilat cinc cupons que aniran sortint publicats a Diari de Terrassa. Els subscriptors, en canvi, poden aconseguir el centre de planxat sense necessitat de reunir els cupons i a un preu encara més reduït, de 53,95 euros.

El centre de planxat disposa de tres programes predefinits, un vapor constant de gran qualitat tant en vertical com en horitzontal, sistema de seguretat amb apagat automàtic, una potència màxima de 2.400 watts, la dispensació de vapor a màxima temperatura i protecció anticalç permanent.

Des d’avui, 18 de gener, Diari de Terrassa anirà publicant cada dia a la seva portada un cupó d’aquesta promoció. Els lectors que hi vulguin participar hauran de retallar-lo i enganxar-lo a la butlleta que també sortirà publicada a El Diari. Quan la tinguin completa amb quatre cupons de dia laborable i un cupó publicat en dissabte podran bescanviar-la pel centre de planxat compacte de la marca Solac. Podran recollir l’aparell a la seu del rotatiu egarenc, situada al carrer de Puig Novell, número 14, un cop hagin abonat els 54,95 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top