Publicitat
Terrassa

Junqueras: “Ho tornarem a fer”

L’última vegada que Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Dolors Bassa, Josep Rull i Joaquim Forn van estar junts en el Parlament va ser el 27 d’octubre de 2017, després de la fallida declaració d’independència. Ahir dimarts van tornar a coincidir sobre la mateixa moqueta vermella, 823 dies després, per participar en la comissió d’investigació de l’aplicació del 155. Els sis exconsellers, que compleixen condemnes de fins a tretze anys de presó per sedició, van arribar a la cambra catalana al voltant de les 8.30 hores, enmig d’una gran expectació mediàtica i d’abraçades i crits en favor de la independència. La declaració més esperada era la de l’exvicepresident del Govern i líder d’ERC, Oriol Junqueras, que va defensar que celebrar un referèndum d’autodeterminació és "una cosa normal" al món i va donar per fet que "ho tornarem a fer". Això si, ha reconegut què, per portar-lo a terme, l’independentisme necessita "acumular forces, ser més, sens dubte".

Publicitat
Publicitat
To Top