Publicitat
Terrassa

Dispar afectació en les vendes

Els comerciants del portal de Sant Roc fa més d’ un any que conviuen amb les restriccions al carrer. La percepció sobre els efectes que aquestes mesures han tingut en les vendes no és uniforme. La majoria dels comerciants consultats sí que coincideixen que el tancament del pàrquing va ser la decisió que més neguit va provocar. I, per alguns, amb raó. A la botiga de roba Macson, per exemple, han experimentat un descens de vendes arran del tancament de l’aparcament. "La botiga s’ha ressentit. Hi ha clients que ens diuen que el fet de no poder tenir el pàrquing obert els fa no venir", expliquen. També han notat menys moviment a la botiga Montse Interiors i a La Pastisseria. "Hi ha clients que abans venien cada dia, i ara, per no tenir aparcament, venen un cop a la setmana, potser", expliquen des d’aquest últim establiment. Altres comerciants, en canvi, no tenen aquesta percepció, com a Marypaz o Tezenis, que, més enllà de les molèsties temporals de les obres, no han notat un impacte directe.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top