Publicitat
Terrassa

Cs demana wc públics a l’estació de Les Fonts

El grup municipal de Ciutadans porta a la junta de portaveus la seva proposta d’instal·lar lavabos públics a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Les Fonts. L’equipament no disposa de serveis i la formació creu que és tracta d’un dèficit "fàcilment corregible".

Per la formació taronja els lavabos són especialment necessaris ara, "ja que s’ha disparat el nombre de viatgers des de l’ampliació de la línia a 2015", amb motiu del perllongament des de la Rambla d’Egara fins al nord de la ciutat, amb tres parades noves: Vallparadís Universitat, Estació del Nord i Nacions Unides.

El regidor David Aguinaga destaca "la necessitat que l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de les fonts disposi de lavabos públics". La proposta pretén que l’Ajuntament de Terrassa insti a l’operadora ferroviària "a instal·lar serveis a l’antic baixador de les fonts abans de finalitzar enguany.

Aguinaga recorda que L’ampliació de la S1 de FGC a Terrassa va veure com el volum de viatgers s’incrementava "un 47 per cent els dos primers anys", passant dels 2,6 milions de viatges el 2014 a 3 milions l’any següent, només cinc mesos després de l’ampliació. El 2016 les xifres de viatges van continuar augmentant fins a arribar els 3,8 milions.

Tot això comporta, segons Ciutadans, que "molts veïns del barri de Les Fonts acudeixin a peu a aquest equipament (una antiga estació no urbana que connecta amb el centre de Terrassa), però també "són molts els residents d’altres barris limítrofs que es desplacen amb cotxe i deixen el vehicle en l’aparcament per accedir des d’allí al transport públic". Molts usuaris són nens i persones grans, apunta Aguinaga. Sense lavabos, insisteix Cs, "la qualitat del servei de la instal·lació és deficient".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top