Publicitat
Terrassa

La CUP lamenta la privatització del bus

La CUP lamenta "profundament" la decisió de l’equip de govern de descartar la municipalització del servei del bus i, seguint les recomanacions d’un informe elaborat per l’AMTU, opta per concessionar el servei a una peresa privada.

Els antisistema creuen que "el nou equip de govern ha tirat la tovallola davant la primera dificultat" i insten a l’executiu de Jordi Ballart a "complir amb allò promès a la campanya electoral".

La formació recorda que el procés per renovar la concessió del servei del bus urbà va començar fa 6 anys i ha estat trufat de "diverses adjudicacions, judicialitzacions del procés, noves licitacions i pròrrogues i més pròrrogues". La CUP es mostra "perplexa" per que "l’autoanomenat govern del canvi segueixi insistint en el mateix camí de l’anterior govern del PSC".

Una via que, creuen, "amb tota probabilitat" conduirà a "noves judicialitzacions" del procés en un sector, el del transport, "controlat per unes poques grans empreses amb molt poder".

"Amb el precedent de l’aigua, és evident que la municipalització del bus no serà un camí senzill i ràpid", diu la CUP, que retreu a TxT i a ERC que "ho sabien perfectament quan ho van proposar els seus programes i al seu Pla de Mandat".

A la formació independentista estan convençuts que la nova concessió "hipotecarà el transport públic de Terrassa durant els deu anys vinents". Més enllà de "la ‘Revolució Verda’, el que cal és fer una aposta clara per la mobilitat sostenible" diuen, un objectiu que passa per una gestió directa del servei.

Aquesta és, defensen, l’"única forma" de gestió que garanteix "bones condicions laborals, un bon servei públic i, alhora, permet un control i una fiscalització per part de la ciutadania".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top