Publicitat
Terrassa

Detingut per tres robatoris en vehicles al barri de les Arenes

El van enxampar perquè l’alarma d’un cotxe assaltat es va activar poc abans que passés una dotació policial. I a unes tres illes de cases els agents, de la Policia Municipal, el van veure. Van capturar, ahir, al sospitós de robatoris en l’interior de vehicles estacionats a les Arenes. Els policies van localitzar, almenys, tres cotxes violentats.

A l’1.28 de la matinada, els Mossos d’Esquadra van informar una dotació de la Policia Municipal que estaven buscant un individu perquè havia trencat vidres de vehicles estacionats al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor.

Els mossos van facilitar la descripció física del lladre. Una unitat del cos local patrullava per la zona afectada quan l’alarma d’un cotxe va alertar els guàrdies.

Vidres destrossats
El vehicle presentava un vidre destrossat. Estava aparcat al carrer del Moixeró, prop del passeig del Camp del Roure. La dotació policial va veure el sospitós al carrer de Sierra Nevada, prop del carrer del Pintor Mir. Els agents van interceptar el presumpte lladre després que llancés una eina amb la que havia trencat els vidres dels cotxes.

La policia va localitzar tres vehicles amb destrosses. El sospitós va ser detingut com a presumpte autor de un delicte de robatori amb força. En l’escorcoll, els policies li van trobar una peça de haixix.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top