Publicitat
Terrassa

Un potent aparell per fer sucs naturals

Diari de Terrassa inicia avui una nova promoció consistent a oferir als seus lectors una màquina espremedora elèctrica i de palanca per preparar sucs naturals de cítrics, molt nutritius i sense cap mena d’esforç. Una pràctica espremedora que ens serà molt útil ara que necessitem, més que mai, protegir les nostres defenses amb Vitamina C.

Es tracta de l’Easy Press 300, un aparell amb motor AC professional de 300 w de potència i abocament continu amb el qual podràs esprémer tota classe de cítrics.

Està dotat de dos filtres: un regulador de polpa i un altre d’acer inoxidable. També conté dues pinyes espremedores per a adaptar-se millor a diferents mides de fruites cítriques com la taronja, la llimona, la llima o l’aranja. Tria la que millor s’adapti als teus gustos i obtindràs així el

teu suc directament al got. Una altra de les característiques és que la seva boca d’abocament continu és antidegoteig i el dipòsit té una capacitat de 0.652 litres.

Per una millor maniobrabilitat l’aparell compta amb uns peus antilliscants que s’adhereixen a la superfície. Es tracta d’una espremedora còmoda i desmuntable, apte per a una fàcil neteja en el rentavaixella.

La promoció
Per aconseguir aquest magnífic aparell només cal que els lectors segueixin les indicacions de la promoció: hauràs de retallar el cupó que cada dia publicarà Diari de Terrassa i enganxar-lo sobre la butlleta de la campanya. Quan la tinguis completa amb 4 cupons de dia laborable i 1 de dissabte podràs bescanviar-la després d’abonar tan sols 27,95 euros.

Si ets subscriptor el preu per adquirir-la, sense cupons, serà de 35,95 euros. Promoció vàlida fins al 30 d’abril o fi d’existències.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top