Publicitat
Terrassa

Josep Rull està aïllat a la presó de Lledoners pel coronavirus

Josep Rull estar aïllat a la infermeria de la presó de Lledoners. L’exconseller terrassenc va tenir el passat dimecres un contacte amb una persona que divendres va donar positiu per coronavirus. Sembla que va ser per una salutació, ja que es va abraçar amb la persona que posteriorment ha donat positiu. Rull està bé, no presenta símptomes, però ho ha comunicat a la direcció de la presó per responsabilitat.

Rull es va acollir a l’article 100.2 del Reglament Penitenciari i va començar a treballar a Mútua Terrassa el passat dilluns. Ara haurà de complir a la presó les directrius marcades per les autoritats sanitàries. L’exconseller és a la infermeria del centre penitenciari i si el resultat de les proves és positiu, serà traslladat al Pavelló Hospitalari Penitenciari de Terrassa Fonts de JxCat han explicat que Rull es troba bé i no té símptomes, però que quan ho va saber ho va comunicar a la direcció del centre penitenciari "per responsabilitat i precaució". Divendres, l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez també va ser aïllat a la infermeria de Lledoners per haver estat en contacte amb un possible cas de coronavirus. Ahir es va anunciar, per altra banda, que els líders independentistes presos no sortiran a treballar ni a tenir cura dels seus familiars, en virtut de l’article 100.2 del reglament penitenciari, a causa de les restriccions imposades per la pandèmia de coronavirus, amb l’excepció del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Els vuit polítics presos han interromput les sortides entre setmana autoritzades des de les presons per treballar, fer voluntariat o cuidar la família, segons Efe.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top