Publicitat
Terrassa

“OT” deixa d’emetre’s de forma temporal pel coronavirus

"No es un adiós, es un hasta pronto". Aquest era el missatge que podia llegir-se ahir al migdia al perfil oficial de Twitter d’"Operación Triunfo", pocs minuts després que Televisió Espanyola donés a conèixer la decisió de suspendre temporalment el programa a causa de la crisi del coronavirus.

En un comunicat, l’ens públic va argumentar la mesura, presa de forma conjunta amb la productora del concurs, Gestmusic, "donat que no es pot mantenir el format de les gales que caracteritza el ‘talent’ musical". Es tracta, però, d’una cancel·lació temporal, ja que segons assenyala la nota, "l’activitat de l’Acadèmia i de les gales es reprendran quan la situació millori i es pugui realitzar el programa amb absoluta normalitat".

Edició especial
La decisió de suspendre "Operación Triunfo", un "talent show" emès des del Parc Audiovisual de Catalunya, ubicat a Terrassa, arriba després que "OT" celebrés diumenge passat una gala ja condicionada per la crisi sanitària. Per primera vegada en la història del programa, la gala no va emetre’s des del plató, sinó des de la mateixa Acadèmia d’"OT", i amb Roberto Leal fent les funcions de presentador assegut al sofà vermell de casa seva. Tampoc hi van ser presents els quatre membres del jurat habituals, sinó que van ser Nina i el cantant Miqui Puig, els qui van comentar les actuacions dels concursants. La gala no va tenir nominacions ni expulsats, però sí una favorita, l’alacantina Samantha.

La directora de l’Acadèmia, Noemí Galera, es va encarregar ahir d’anunciar el tancament temporal del programa als joves, que van rebre la notícia com un veritable gerro d’aigua freda.

Una de les que pitjor va reaccionar va ser Nia. "No vull plorar, però no puc evitar-ho", va dir la concursant. Eva, una altra de les alumnes, també estava molt afectada. De fet, quan Noemí va sortir per la porta, els participants van començar a abraçar-se i a consolar-se els uns als altres.

Després de conèixer-se que el programa posa per ara un punt i a part, les reaccions van succeir-se a les xarxes socials. Professors de l’Acadèmia i exconcursants d’"OT" van voler donar suport als "triunfitos". Entre ells, el terrassenc Miki Núñez -participant d’"OT 2018"- que va "twittejar": "Tot el meu amor i suport a @OT_Oficial. I als nois i les noies, d’aquí a res tornareu a estar-hi! Ja ho veureu!".

Qui també va "piular" va ser Noemí Galera: "Tot passarà i tornarem amb més força, n’estic segura". De moment, però, no hi ha data per al retorn del "talent show".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top