Publicitat
Terrassa

Rull, Sànchez i Turull urgeixen el TS a resoldre sobre el tercer grau

La defensa dels exconsellers Jordi Turull i el terrassenc Josep Rull i l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez ha demanat al Suprem que resolgui de manera “urgent” el recurs que la Fiscalia va presentar contra el tercer grau que els va concedir la Generalitat, per evitar que segueixin en uns “llimbs penitenciari”. En tres escrits, l’advocat Jordi Pina demana al Suprem el “màxim impuls processal” per resoldre la situació dels tres processats, que al costat de la resta de polítics presos a Lledoners tenen el tercer grau avalat pel jutjat de vigilància encara que suspès, des de finals del passat mes de juliol, tot just quinze dies després que la Generalitat s’ho concedís.

En els seus escrits, la defensa argumenta que, d’acord amb la Llei Orgànica del Poder Judicial, “els recursos d’apel·lació relatius a la classificació dels penats s’han de tramitar amb caràcter preferent i urgents”. Diu que els seus clients es troben en una “mena de llimbs penitenciari”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top