Publicitat
Terrassa

Avui FGC implanta els “vagons del silenci”

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) s’incorporaran a partir d’avui "vagons del silenci" per reduir la interacció social. En un comunicat, FGC va informar ahir que la senyalització dels vehicles ja ha començat i es realitzarà de forma progressiva en tots els trens de les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-la Pobla. L’objectiu de la iniciativa és "apel·lar a la solidaritat de tots els viatgers i fer que es comprometin a respectar amb civisme a la resta d’usuaris". Així, en els "Trens del Silenci" es recomana evitar parlar amb altres persones per minimitzar la interacció social, una nova recomanació que se suma a altres de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), com evitar menjar i beure durant el trajecte. FGC apunta que amb el silenci també es pot aconseguir "un espai més còmode i confortable" i es pot llegir, estudiar o treballar sense interferències.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top