Publicitat
Terrassa

L’Escola El Petit Arc de Sant Martí reobre avui la seva activitat

L’escola El Petit Arc de Sant Martí, més coneguda com El Petit Rainbow, situada al carrer del Vall, reobrirà avui les portes amb tota normalitat després d’haver fet la cuarenta per un cas positiu de Covid-19. La Llar d’infants acull aquest curs 40 alumnes, que estàn a càrrec de 4 educadores i 3 auxiliars.

Aquest ha estat el primer centre de la ciutat que ha quedat confinat per la Covid-19. Inés Iranzo, codirectora del centre, va explicar ahir que la mesura es va perdre després que una de les treballadores havia donat positiu en la prova del virus. “Tots els centres educatius complim estrictament les mesures de higiene i seguretat però tots estem exposats a què ens passi alguna cosa i haguem de confinar grups d’alumnes”, va expressar. Creada l’any 2013, El Petit Arc de Sant Martí és una llar d’infants privada de referència per moltes famílies, que han dispositat la seva confiança en el seu projecte educatiu.

El departament d’Educació va actualitzar ahir dilluns les dades a través de l’aplicació Traçacovid, desenvolupada per la conselleria per informar sobre les xifres de contagis i confinaments a les escoles i instituts. El nombre de professors i personal d’administració i serveis en quarantena a causa de contagis per la Covid-19 era de 2.260 i representen l’1,38% del col·lectiu, mentre que entre el personal extern estan en quarantena 124 persones. Segons les dades de la conselleria, ahir estaven tancades les escoles L’Oreneta de Bolvir (Cerdanya), l’Estel de Puig-Reig (Berguedà), Antoni Balmanya d’Espolla (Alt Empordà), Petit Estel de Golmés (Pla d’Urgell), Sant Salvador de Godall (Montsià) i El Petit Arc de Sant Martí de Terrassa (aquesta obrirà avui). Els grups estables de convivència en quarantena després d’haver detectat almenys un cas positiu de Covid eren ahir 2.068, si bé hi ha uns 72.000 grups creats per a aquest curs escolar, el que implica que estaven confinats el 2,87% del total. Des de l’inici del curs, els positius de Covid-19 acumulats són 23.460, dels quals 21.071 són alumnes (1,46% del total d’alumnes), 2.160 són professors i personal d’administració i serveis (1,32% del total) i 229 pertanyen al personal extern, segons Efe.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top