Publicitat
Terrassa

Un nou accés més obert al Parc

El nou projecte d’urbanització del tram sud de la carretera de Rubí dibuixa una nova entrada al Parc de Vallapradís molt més amplia i oberta que l’actual. Aquest és un dels àmbits del projecte d’urbanització que s’ha modificat per adaptar-se a la inauguració del darrer tram de Vallparadís. Metrovacesa confirma que "ha canviat lleugerament la urbanització, sobretot en el contacte amb el parc". En aquest punt la plaça de Jaume Bover també modificarà la seva fisonomia. Passarà a tenir una part pavimentada i integrada a la xarxa viària i un altre, al cantó dret del carrer de Badalona, que es convertirà en una gran entrada al parc. D’altra banda, el sector comptarà amb aparcament per bicicletes i un punt de recàrrega doble per a vehicles elèctrics. L’enllumenat serà led i es plantaran arbres, plantes arbustives i enfiladisses en parterres, amb la combinació d’arbustos i arbres en el talús del carrer Badalona que dóna al parc. Metrovacesa treballa amb un pressupost d’obres d’urbanització de 5.125.538 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top