Publicitat
Terrassa

El Diari se suma a la recollida de joguines de Creu Roja

Com cada any, Creu Roja prepara la campanya perquè cap infant de la ciutat es quedi sense joguina per Nadal. Enguany s’iniciarà l’1 de desembre i l’entitat preveu arribar encara a més nens i nenes que en edicions anteriors, donada la precària situació econòmica en què la pandèmia ha deixat a moltes famílies de la nostra ciutat. Conscients que l’ajuda és més necessària que mai, Diari de Terrassa se suma un any més a la iniciativa solidària, i engega una campanya entre els seus anunciants perquè contribueixin a què tots els infants de la ciutat tinguin una joguina aquestes Festes.

En concret, els anunciants que s’adhereixin a la campanya, han de saber que el Diari destinarà una part del seu import a la compra de joguines per als infants més necessitats, gràcies a la col·laboració amb Creu Roja i l’empresa IMC Toys.

La campanya que proposa Diari de Terrassa és aquest any més multicanal que mai. D’una banda inclou les comunicacions en les pàgines en paper del Diari, amb un esment especial a la felicitació de tots els anunciants que es publicarà el pròxim 19 de desembre. El Diari també crearà un espai especial a la web (www.diarideterrassa.com) amb els logos de les empreses i les institucions que hi participin, i difondrà la campanya amb “posts” a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top