Publicitat
Terrassa

El bisbe de Terrassa confirma 20 persones a la catedral

El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, va administrar el sagrament de la confirmació, diumenge a la tarda, a la catedral del Sant Esperit. Va confirmar un total de vint persones, joves de les parròquies del Sant Esperit i Sant Valentí de Terrassa, i Sant Joan Baptista, de Matadapera, i quatre adults. Avui, el bisbe confirmarà un altre grup de joves, a les onze del matí, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme. D’altra banda, també el passat diumenge, Saiz Meneses va presidir la missa a la parròquia de Sant Joan Baptista a Montcada i Reixac amb motiu de l’inici de Joan Ferrero com a rector de la parròquia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top