Publicitat
Terrassa

PIMEC porta els tests ràpids d’antigens a Terrassa

PIMEC i Mutuacat van realitzar ahir al matí la seva cinquena acció “PIMEC Covid free” a Terrassa amb la que preveien realitzar 180 tests ràpids d’antigens a treballadors dels polígons de la ciutat i d’empreses d’altres poblacions de la comarca per detectar possibles casos de Covid-19. La patronal continua treballant per fer compatible la continuïtat de l’activitat econòmica amb la seguretat i la prevenció a les empreses i després de l’èxit del projecte a Sant Quirze, Les Franqueses del Vallès, Sant Fruitós del Bages i Sant Feliu de Llobregat, les unitats mòbils van arribar ahir per segona vegada al Vallès Occidental. Es van instal·lar a l’avinguda del Vallès, 470, a l’espai en el que es feia el tradicional Mercadal de Martí l’Humà i es van estar fins les 15 h.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top