Publicitat
Terrassa

Marquès: “A Terrassa, els serveis socials han funcionat prou bé”

L’Informe sobre les Desatencions a la Ciutadania en Temps de Pandèmia del Fòrum de Síndics ha analitzat la situació de les 47 sindicatures, entre elles la de Terrassa. El retrat és genèric, però a Terrassa la síndica Isabel Marquès, coautora del treball, coneix bé quina ha estat la resposta dels serveis públics a la ciutat en pandèmia.

“A Terrassa els serveis socials han funcionat prou bé”, comenta Marquès, que durant els darrers mesos ha fet de pont entre la ciutadania i alguns serveis municipals. La síndica prepara un informe sobre la Covid-19 que tancarà “quan tot això acabi”.

Per l’Oficina municipal de la Síndica, la Covid-19 també ha estat “dura. Hem rebut trucades de persones que necessitaven contactar amb serveis socials, amb urbanisme o amb habitatge i ens hem coordinat amb ells per resoldre la situació”.

També s’ha fet assessorament i acompanyament sobre “com fer un testament sense notari, arran del tracte inadequat per part de la policia i moltes queixes de famílies que no podien veure el seu difunt mort per Covid”.

Els jutjats tancats, la bretxa digital i les dificultats per gestionar una cita prèvia, “especialment els més grans, que s’han sentit abandonats”, són altres temes gestionats per la síndica en pandèmia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top