Publicitat
Terrassa

Un jove i un menor terrassencs, detinguts per intentar robar a una casa de Sant Cugat

Los Mossos Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir dilluns un jove de 20 anys i un menor d’edat, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Terrassa, com a presumptes autors d’un robatori amb força amb grau de temptativa a Sant Cugat, segons informa avui la policia catalana en un comunicat.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 11.20 h del matí, quan els agents van rebre l’avís que un home havia entrat en una casa situada al Passeig del Sol. El propietari, que es trobava dins del seu domicili en aquell moment amb la seva família, va sorprendre al lladre que, en ser descobert, va saltar la tanca perimetral per marxar del lloc. Un cop fora, el jove es va reunir amb un altre home que l’esperava a l’exterior fent tasques de vigilància i els dos van fugir en direcció a l’estació de FGC de Valldoreix.

Els agents, amb la descripció dels joves, van iniciar una recerca per la zona. Va ser prop de l’estació de Ferrocarrils quan van veure dos homes que coincidien perfectament amb la descripció dels presumptes autors i que s’hi dirigien.

Els dos joves, un d’ells menor d’edat, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte robatori amb força en grau de temptativa. Un cop a dependències, el menor va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona i va quedar amb llibertat. L’altre jove va passar ahir a disposició judicial al Jutjat de guàrdia de Rubí qui va decretar llibertat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top