Publicitat
Terrassa

Can Boada del Pí espera que es confirmi l’estació

L’AVV de Can Boada del Pí celebra l’anunci del ministre José Luís Ábalos que la construcció de la nova estació de Rodalies Can Boada-La Maurina serà una realitat el 2025. “No podem altra cosa que sentir gran satisfacció per una notícia tan important”, afirma l’entitat, que “esperem i desitgem que aquesta vegada sí que es compleixi el calendari”.

Can Boada del Pí ha fet un seguiment estret del projecte. El 21 de novembre, els veïns ja van recordar en xarxes, coincidint amb l’aprovació per part del Govern central d’una partida de 73 milions pel perllongament de la R-4 fins a l’aeroport El Prat, que era “el moment de posar sobre la taula la tantes vegades promesa estació de Can Boada”. En aquell moment l’AVV va mantenir una entrevista amb el president i portaveu del grup municipal del PSC, Alfredo Vega i Marc Armengol, en la que van coincidir en la necessitat de la nova estació.

Ara que el Ministerio de Transportes, Mobilidad y Agenda Urbana ha posat data a la infraestructura, l’AVV recorda que “donarà servei a la zona oest de la ciutat” i a tots els seus barris, els connectarà per tren amb la xarxa de FGC i, en el futur, suposarà una via directa en tren a l’aeroport de El Prat.

Un grup de mares de Can Boada del Pi, amb els seus fills i els joves del barri, han decorat l’entrada principal al sector amb motius nadalencs: un original pessebre, figures de Tió, regals i decoracions a les zones enjardinades. Han celebrat la il·luminació del pi amb un recital de nadales.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top