Publicitat
Terrassa

El patge Xiu-Xiu recull les cartes del nens de la planta de pediatria de MútuaTerrassa

Després d’aparèixer a la ciutat dissabte passat, dia de Sant Esteve, el patge Xiu-Xiu segueix amb les seves visites. Ahir el matí es va deixar veure a l’entrada de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on va recollir les cartes escrites pels infants ingressats a la planta de pediatria. Seguint les normes de restricció de visites de l’hospital, el Xiu-Xiu no va poder accedir a aquesta unitat, de manera que tres professionals d’infermeria, a més del cap del servei de pediatria de MútuaTerrassa, el doctor Roger Garcia, van sortir de l’hospital per rebre l’emissari. I per lliurar al Xiu-Xiu la bústia reial amb els desitjos dels nens i de les nenes que hi estan recuperant-se. Altres infants que simplement passaven pel carrer van aprofitar per saludar el patge. Avui, el Xiu-Xiu serà a l’Escola Auró, d’11 a 13.30 hores, i al Parc Vallès, de les 18 a les 20.30 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top