Publicitat
Terrassa

Comencen a reparar l’avaria en l’enllumenat públic de Les Arenes

L’empresa concessionària de l’enllumenat públic va començar ahir a actuar per habilitar una solució provisional a l’avaria que aquests dies ha causat molèsties al barri de Les Arenes. Els talls de llum que es van produint des de fa algunes setmanes al barri afecten els carrers d’Aneto, Puigmal, Canigó, Ordal, Panellada i Guadarrama. Els talls semblen causats per una avaria que afecta amb recurrència un dels quadres lumínics situat al carrer de la Bisbal. Per això, s’ha creat un nou cablejat aeri en aquest carrer, que hi havia de permetre que ahir a la nit es recuperés la llum a la zona. Posteriorment, es preveu que la companyia realitzi un nou pas elèctric soterrat al carrer de la Bisbal, que solucioni de manera definitiva la situació. Paral·lelament, aquests darrers dies alguns veïns del barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor van denunciar talls del subministrament elèctric a les seves llars. Des de l’Ajuntament, que ahir es va reunir amb l’associació veïnal per seguir el tema, ja s’ha reclamat a la companyia tant per esbrinar l’origen dels talls, com per evitar que se segueixin produint.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top