Publicitat
Terrassa

El repunt de la pandèmia no arriba encara als hospitals egarencs

L’epidèmia de Covid repunta al carrer, però encara no arriba als hospitals egarencs, on ahir la xifra d’ingressos era de 130 pacients, cinc menys que els registrats la darrera setmana de 2020. La reducció rau en el descens de malalts en situació crítica.

Tant a l’Hospital de Terrassa com a MútuaTerrassa tenien ahir una persona més a les plantes de Covid, 59 pacients a l’Hospital i 44 malalts a Mútua. Tots dos han vist com també augmentaven, tot i que lleument, els positius en ingrés domiciliari, mentre la xifra de malalts a les unitats de cures intensives es reduïa.

A l’Hospital de Terrassa han passat d’atendre 12 pacients amb Covid a l’UCI, a 9 malalts ahir. A Mútua, a cures intensives han passat de 8 a 7 pacients positius i a semiintensives, de 7 a dos.

Als centres sanitaris locals encara no perceben el repunt de casos que sí que registren altres hospitals, una tendència que canviarà si el repunt de casos continua a la ciutat. La pandèmia avança al carrer, on els indicadors epidemiològics empitjoren.

El portal de la Generalitat DadesCovid situa el risc de rebrot a la ciutat de Terrassa en 458, 60 punts més que la nit de Nadal, una setmana abans. Pel que fa a la Rt, la ciutat supera amb escreix la frontera de l’1, a partir del qual la pandèmia avança, i se situa en l’1,36, per sobre de l’1,27 de Catalunya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top