Publicitat
Terrassa

Els hospitals tanquen la setmana amb una inquieta estabilitat

La calma tensa continua als hospitals de la ciutat, que han tancat la primera setmana de l’any amb els mateixos 135 pacients positius que van tancar 2020. La situació a l’Hospital de Terrassa ha estat d’un petit repunt de casos els darrers set dies, que caldrà veure si continua evolucionant a l’alça la setmana vinent, quan començaran a arribar als hospitals els contagis de Cap d’Any. A l’Hospital Universitari de Mútua la situació és millor que els dies de Nadal i roman estabilitzada.

Ahir hi havia 62 positius ingressats en planta a l’Hospital de Terrassa, un menys que dijous, i els mateixos cinc pacients en hospitalització domiciliària. El centre atenia 12 malalts de Covid a l’UCI, un més que dijous.

A Mútua, a les plantes Covid hi havia ahir els mateixos 43 ingressats en planta i dos en atenció domiciliària que un dia abans. A l’UCI, l’equip atenia un pacient més -8- i a la unitat de semiintensius 3 pacients, dues persones a la baixa.

A Catalunya, el coronavirus segueix desbocat, amb 2.199 ingressats als hospitals dels quals 429 estan molt greus, mentre s’accelera a marxes forçades el procés de vacunació i ja són 37.114 les persones a les quals s’ha inoculat la primera dosi de la vacuna de Pfizer.

Les xifres de la que sembla clarament la tercera onada de la pandèmia són tossudes i no deixen molt espai a l’esperança, i aquest divendres s’ha informat de 3.995 nous contagis en les últimes 24 hores i 42 morts més. També segueix escalant la tensió en els hospitals, que acumulen 2.199 ingressats per Covid, 49 més que ahir, dels quals 429 estan greus a l’UCI, dotze més que el dia abans.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top