Publicitat
Terrassa

No es descarta tancar els centres

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep M. Argimon, va apuntar ahir al migdia la possibilitat que les escoles tanquin d’aquí a tres setmanes si els indicadors de la pandèmia evolucionen desfavorablement i això obliga a fer-ho. “Durant tota la segona onada hem mantingut les escoles obertes, si d’aquí a tres setmanes no podem tenir-les obertes, replegarem”, va assegurar Argimon en una entrevista a Ser Catalunya. El secretari de Salut Pública va defensar la conveniència que dilluns que ve es reprengui el curs escolar amb presencialitat tot i l’alta incidència de contagis que ja es registra a hores d’ara. “Tu comences, i si veus que les coses van malament, que t’equivoques, replegues i te’n vas”, va declarar el metge, que ja ha avançat que les previsions són que d’aquí a tres setmanes, des d’un punt de vista epidemiològic, “estarem molt pitjor”. Argimon va reconèixer que comença a preocupar la xifra d’ingressats a les UCI i no va descartar que les restriccions vigents a Catalunya s’allarguin més dels 10 dies fixats inicialment. Les escoles van iniciar el curs el setembre i va aconseguir trampejar tot el primer trimestre sense que el sector hagués de tancar. Sí que va haver-hi confinaments de grups per casos de positius.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top