Publicitat
Terrassa

Les piscines municipals ja tenen data d’obertura

La temporada de bany començarà el 24 de juny i s’allargarà fins al 5 de setembre

La temporada de bany a les piscines municipals de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina s’iniciarà el dijous 24 de juny i s’allargarà fins al diumenge 5 de setembre. Davant les limitacions d’aforament derivades de les mesures i disposicions per fer front a la Covid-19, i com ja es va fer durant la temporada anterior, s’impulsaran actuacions a nivell d’infraestructures i d’ús de les instal·lacions amb l’objectiu d’adaptar-se a les restriccions vigents. A més, s’elevarà a l’aprovació del Ple mantenir mesures i preus especials, sense abonaments de temporada i amb franges horàries per al bany de matí i tarda.

Les limitacions d’aforament marquen l’obertura de les piscines a 1/3 de la seva capacitat, assegurant així la distància de seguretat a la zona de platja i a l’interior de l’aigua. De dilluns a divendres una part dels aforaments es reservaran a garantir les activitats de casals d’estiu i campus esportius amb un terç de la capacitat disponible. D’aquesta forma, la piscina de Vallparadís podrà acollir 500 banyistes en cadascun dels torns de bany (amb 150 places de cada torn destinades a usuaris i usuàries de casals i campus esportius). Pel que fa a les piscines municipals de Sant Llorenç i les Arenes, el límit d’aforament serà de 100 persones a cada torn (amb 40 places reservades per a campus i casals d’estiu). Per últim, la piscina de la Maurina tindrà una capacitat de 90 banyistes en cada torn (amb 40 places reservades per a campus i casals d’estiu).

Es mantindran els preus especials de l’any passat amb entrada gratuïta per a les persones menors de 14 anys, una entrada general de 2 euros a partir dels 14 anys i d’1,5 euros per a esplais i col·lectius. A més, davant la impossibilitat d’adquirir abonaments de temporada, es posarà a disposició dels usuaris i usuàries una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 15 euros.

Per garantir la correcta realització de les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions així com facilitar l’entrada diària al màxim nombre de persones s’establiran dos torns de bany, un de mati (de 10.30 a 14.30 h) i un de tarda (de 15.30 a 19.30 h). Per evitar la utilització compartida d’espais, els serveis de guardaroba i vestidors estaran tancats i es reduiran els aforaments i l’accés als lavabos per garantir la distància social dins dels espais comuns de les instal·lacions. Per evitar al màxim els inconvenients derivats d’aquestes restriccions, s’ampliarà el nombre de taquilles a disposició de les persones usuàries i es reforçaran els serveis d’atenció i informació amb l’objectiu de minimitzar les cues d’entrada i el temps d’espera per accedir a les instal·lacions. També es modificaran alguns dels recorreguts d’accés i circulació dins dels equipaments per reduir el creuament de persones i es delimitaran espais d’estada a les zones de platja que garanteixin el distanciament social.

Durant tota la temporada de bany, les piscines municipals ampliaran les tasques de neteja i desinfecció i es proveirà a les persones usuàries de material per a la correcta desinfecció i neteja de mans i calçat, a més de la instal·lació de diferents cartells informatius amb recomanacions i normatives d’ús i seguretat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Les piscines municipals ja tenen data d’obertura
To Top