Publicitat
Terrassa

Aparcament gratuït per als clients de bars

Una hora de bonificació a pàrquings municipals

Aparcament de la plaça del PrImer de Maig / NEBRIDI ARÓZTEGUI
Publicitat

L’Ajuntament oferirà targetes d’aparcament gratuïtes d’una hora a bars i restaurants de Terrassa per a la seva clientela durant els caps de setmana. La iniciativa municipal vol “facilitar la reactivació econòmica de la ciutat i alhora promoure l’us d’aparcaments en rotació municipals en horaris de vespre i nit”. La fi de l’estat d’alarma i, per tant, del toc de queda, “obre la possibilitat de tornar a servir sopars als establiments”.

Amb la mesura, els clients podran gaudir d’un descompte d’una hora en la seva estada en l’aparcament, entre les 20 i les 23.30, de les nits de divendres, dissabtes i diumenges. Egarvia posarà a disposició d’associacions i del Gremi d’Hostaleria les targetes de bonificació perquè les puguin distribuir entre els seus associats. Els cinc aparcaments inclosos al pla són els situats als següents punts: avinguda de Barcelona, plaça del Progrés, plaça de Lluís Companys, carrer de Sant Leopold i plaça del Primer de Maig. Els establiments podran disposar de 100 vals de bonificació al mes. Els poden demanar a Egarvia.

Publicitat
Aparcament gratuït per als clients de bars
To Top