Publicitat
Terrassa

Fuig d’un xoc però li cau la matrícula

Accident amb un motorista ferit

El conductor d’un turisme va fugir aquest dimecres després d’un accident de trànsit en el qual estava implicat, i que va causar un ferit, però al cotxe li va caure la matrícula i per això la Policia Municipal va obtenir les seves dades per a la denúncia. L’accidente va tenir lloc a les 19.15 al carrer de Calderón de la Barca, on van xocar un turisme i una moto i el conductor d’aquest segon vehicle va resultar-ne ferit. El 112 va alertar el cos local. El turisme havia marxat del lloc però li havia caigut una placa de matrícula a terra. Així, els agents van poder obtenir les dades del vehicle i elaborar l’informe tècnic. El motorista va patir lesions lleus i una ambulància el va traslladar a l’Hospital UniversitariMútuaTerrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Fuig d’un xoc però li cau la matrícula
To Top