Publicitat
Terrassa

La CUP es prepara per a “l’embat” de 2023

El primer acte, relacionat amb la sanitat, serà el pròxim 5 de juny, als Amics de les Arts

Sirvent conversant amb Iglesias i a la dreta, García / Alberto Tallón

Amb el lema “Objectiu 2023”, la CUP va iniciar el que van anomenar com a “l’embat” que es viurà en les eleccions municipals previstes d’aquí a dos anys. En una roda de premsa que va comptar amb Maria Sirvent, exregidora i exdiputada del Parlament de Catalunya i els membres d’aquesta formació, Montse García i David Iglesias.

Iglesias va assenyalar que “la idea és repetir presència en el futur consistori de Terrassa, cosa que, amb la crisi actual, considerem que és imprescindible”. També va explicar que “la CUP és la resposta” davant les mancances de Terrassa, que va qualificar de “la ciutat clientelista dels senyors Ballart i Albert”. Sirvent, per la seva banda, va assegurar que “és més necessari que mai que a l’ajuntament de la nostra ciutat hi hagi una força anticapitalista, antifeixista, ecologista, feminista i independentista”.

Finalment, García va desenvolupar els punts principals que s’ha marcat la formació independentista de cara els comicis de 2023, que són el control públic dels serveis municipals, aturar els desnonaments i garantir habitatges dignes, construir una ciutat radicalment feminista, lluitar pel medi ambient i els espais naturals i defensar un urbanisme inclusiu.

Al final, Iglesias va dir que encara falta temps per saber qui integrarà la candidatura, cosa que decidirà “l’assemblea”, i va titllar de “marca blanca del PSC” al partit Tot per Terrassa, un dels dos de l’actual govern municipal, i guanyador de les eleccions de 2019.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La CUP es prepara per a “l’embat” de 2023
To Top