Publicitat
Terrassa

Terrassa s’esfuma de la cúpula de la Generalitat

La ciutat perd presència i pes al nou govern de Pere Aragonès. Quatre cessaments en pocs dies deixen, de moment, la ciutat fora del taulell de joc autonòmic

Miquel Sàmper ha estat el primer cessat com a conseller d'Interior.

Després de diversos mandats amb consellers, directors generals i secretaris generals egarencs a la cúpula de la Generalitat, el nou govern de Pere Aragonès ha tancat dues setmanes de remodelació de l’Executiu i dels alts càrrecs amb el cessament de tots els directius autonòmics egarencs. Terrassa s’ha quedat, de moment, sense representants a l’staff polític i tècnic de l’administració autonòmica. A l’espera de nous nomenaments, és clar, que de moment no han arribat.

Cesc Poch deixa avui la direcció general de l’Agència Catalana de la Joventut

El darrer cessament ha estat el del terrassenc Cesc Poch (ERC), que avui deixa el càrrec com a director general de l’Agència Catalana de la Joventut. Divendres va participar en el seu darrer acte oficial a la inauguració del festival InundArt a Girona i, el cap de setmana, les mostres de reconeixement professional i personal han inundat les xarxes.

Aleix Villatoro ha estat secretari general d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors

Pere Soler, fins ara adjunt al cap de gabinet del conseller d’Empresa i Treball.

També ha estat baixa Aleix Villatoro (ERC) com a secretari general d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors, i el lletrat Pere Soler Campins (PDeCAT). Fins al 25 de maig ha estat adjunt al cap de gabinet del conseller d’Empresa i Treball, ara en mans del republicà Roger Torrent.

Pere Cardús, ara cap de l’oficina de l’expresident Torra

Els tres cessaments se sumen al del conseller d’Interior, Miquel Sàmper (JxCAT), que després de sonar com a nou conseller de Justícia s’ha vist fora d’un Executiu paritari i eminentment tècnic.
Sí que continua a la cúpula autonòmica, tot i que fora del Govern, el periodista Pere Cardús. Va deixar el càrrec d’assessor de polítiques estratègiques de Quim Torra quan va ser inhabilitat, i ara és el nou responsable de l’oficina de l’expresident.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa s’esfuma de la cúpula de la Generalitat
To Top