Publicitat
Terrassa

Conductor drogat i amb una navalla

Denunciat per tres infraccions

Agent de la Policia Municipal de Terrassa
Publicitat

Conduïa sota efectes de les drogues, portava marihuana i duia una navalla. La Policia Municipal ha cursat tres denúncies per aquests tres motius a un conductor al qual va sorprendre dimarts a la tarda al volant d’un cotxe. El van aturar al carrer de Blasco de Garay perquè circulava en ziga-zaga. Van notar que desprenia forta olor de marihuana. El conductor va dir que s’havia fumat un porro dies abans, però la prova de drogues va donar  positiu en THC, principi actiu del cànnabis. Els policies van intervenir també 3,7 grams de marihuana i una navalla. A un acompanyant li van requisar 2,6 grams d’herba.

Publicitat
Conductor drogat i amb una navalla
To Top