Publicitat
Terrassa

L’Ajuntament recupera la presencialitat per a les juntes i comissions informatives

Les reunions continuaran transmetent-se en directe a YouTube

Una de les últimes juntes de govern celebrades presencialment / Nebridi Aróztegui
Publicitat

Les pròximes reunions de la Junta de Govern Local, la Junta de portaveus i les comissions informatives de l’Ajuntament de Terrassa tornaran a ser presencials aquest mes de juny. La millora dels indicadors sanitaris fa possible la tornada a la presencialitat en la realització de les reunions dels òrgans col·legiats municipals, com ja va succeir el passat 28 de maig en la sessió ordinària del Ple Municipal.

No obstant això, es continuaran mantenint les mesures preventives, com ara la que fan referència a les distàncies interpersonals, l’ús de mascareta i el rentat de mans. A més, per complir amb les mesures de prevenció sanitàries, aquestes reunions tindran una presencialitat limitada als membres designats de les respectives comissions informatives.

D’altra banda, les reunions continuaran transmetent-se en temps real a través del canal municipal de YouTube, a causa del seu caràcter públic. En cas que hi hagi la necessitat, es podran connectar a la reunió via telemàtica altres persones que hi hagin de participar extraordinàriament.

Publicitat
To Top