Publicitat
Terrassa

Tornen a fer reformes a la Plaça Nova

Obres a un parc infantil

Imatge de l'espai infantil de la Plaça Nova / ALBERTO TALLÓN
Publicitat

On hi havia escorces d’arbres que encatifaven tot el paviment, ara hi ha escorces en la meitat. L’Ajuntament ha reformat el parc infantil de la Plaça Nova uns mesos després dels canvis realitzats en aquest espai i en uns altres de la ciutat. El govern municipal afirma que ha  dut a terme les modificacions en constatar deficiències d’accessibilitat. La reforma, doncs, ha estat integral i no merament de canvi de  la superfície.

Veïns de la zona i usuaris de la plaça s’havien queixat del terra d’escorces i d’obstacles d’accés. Moltes peces d’arbre s’escampaven per la plaça. La setmana passada, uns operaris van efectuar obres en el sector, que llueix ara un terra més convencional en part del parc. La meitat estava ahir enquitranada, l’altra meitat amb escorces en el terra.

Tot el parc infantil de la Plaça Nova, al costat del carrer de Sant Genís, encara estava delimitat ahir  amb tanques metàl·liques fins a la seva reobertura, i amb una rampa d’accés per a cadires de rodes i carrets. El Consistori diu que ha millorat l’accessibilitat en la zona infantil de la plaça i ha corregit mancances detectades.

Publicitat
Tornen a fer reformes a la Plaça Nova
To Top