Publicitat
Terrassa

Continua l’afectació a Rodalies, amb retards de fins a una hora

Una incidència que afectava les instal·lacions entre les estacions de Sants i Plaça Catalunya ha alterat el servei

Una avaria del sistema de senyalització d’Adif entre les estacions de Plaça Catalunya i Sants de Barcelona provoca retards d’entre trenta i seixanta minuts a les línies R1, R2, R3 i R4 de Rodalies.

Segons ha informat Renfe, aquesta incidència, que s’ha produït a primera hora del matí, ha obligat a disminuir la capacitat operativa en el túnel de Plaça Catalunya, la qual cosa significa que s’han reduït algunes freqüències en aquestes línies per minimitzar l’afectació i els retards.

A més, per procedir a la reparació de l’avaria, tècnics d’Adif han tallat sobre les 07:00 hores la circulació per una de les dues vies en el tram afectat. Això ha augmentat els retards en el pas dels trens, ha comportat una reducció de freqüències de les línies R1 i R4 i ha obligat a realitzar desviaments puntuals pel túnel del Passeig de Gràcia.

Sobre les 08:00 hores s’ha recuperat la circulació per les dues vies, i sembla que l’avaria en les instal·lacions d’Adif entre Sants i Plaça Catalunya ja ha estat resolta, però continuen els retards.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top